Tarieven

Pianist en Pianodocent

Blauwe Spijkerbroek

Circle Check

Neem contact op via het formulier

Gratis stockfoto met achteraanzicht, jong, jongen

Als ervaren pianist en pianodocent bied ik verschillende tarieven aan voor mijn diensten. Of je nu op zoek bent naar pianoles voor beginners of gevorderden, of je wilt een pianist inhuren voor een optreden, ik heb een tarief dat bij jouw behoeften past. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Pianolessen

Wie piano wil leren spelen of zijn of haar pianospel graag verder wil ontwikkelen, zit goed bij mij. Of je nu regelmatig een korte les wilt of langere lessen met tussentijds veel oefentijd; het kan allemaal. Samen richten we de lessen naar wens in.


Zelf muziek maken verrijkt je leven, prikkelt je zintuigen, vergroot je concentratievermogen. Iedere leerling is anders en vraagt om een specifieke benadering. Ik geef les aan beginnende leerlingen en aan gevorderden.


In mijn lessen blijft echter voor alle leerlingen, naast het ontwikkelen van een goede pianotechniek, het plezier in het maken van muziek voorop staan.


Mijn leerlingen verschillen in veel opzichten van elkaar. Daarom zoek ik de methode die het beste bij hen past. Tijdens de les kan je een begripvolle en enthousiaste leraar verwachten, die rekening houdt met je persoonlijke wensen.


Mogelijkheden:


30, 45 of 60 minuten les, één keer per week of tweewekelijks.

Basis 30 min

Kosten

  • € 22,-

Standaard 45 min

Kosten

  • € 37,-

Premium 60 min

Kosten

  • € 42,-

Neem contact op

Voor vragen over tarieven of het plannen van een les of optreden, kun je contact met mij opnemen via onderstaande gegevens. Ik help je graag verder.

Les mogelijkheden

Lesdagen zijn maandag en donderdag

Stuur een bericht

Volg Christian Sanders op Social Media,  Facebook of schrijf je in voor zijn nieuwsbrief. 

© Copyright 2024

Website: LB