Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over pianomuziek en lessen

Welkom bij het nieuws gedeelte van Christian Sanders, een ervaren pianist en pianodocent. Hier vind je de meest recente updates en aankondigingen over pianomuziek, concerten, optredens en lessen. 

Nieuwsbrief

Er is de laatste tijd veel gebeurd en er dienen zich enkele prachtige concertmogelijkheden aan. Het is dus weer tijd voor nieuws van Christian Sanders. Blijf op de hoogte voor updates over mijn muzikale reis en komende optredens. Bedankt voor jullie voortdurende steun!


VOORJAARSNIEUWSBRIEF


Beste muziekliefhebbers,

Vier keer per jaar verschijnt deze nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van mijn repertoire, concerten, concoursen, pianolessen en andere nieuwswaardigheden die te maken hebben met mijn muziekcarrière


Slotconcert Golden July Vienna - 26 mei in de Oude Jan!


Op 26 mei, 15:30 vindt er in De Oude Jan te Velp een bijzonder concert plaats: het slotconcert van de serieconcerten Golden July Vienna. Met een mengeling van nostalgie en enthousiasme kijk ik uit naar deze avond, die het einde markeert van een prachtige periode. Het begon allemaal in 2021 met de Schubertserie. Samen met Byron Yue en Dina Hao uit Wenen vormden we Golden July Vienna en organiseerden we een uitwisselingsproject met concerttournees. Dit succesvolle project, waaraan diverse musici en ensembles meewerkten, trok ondanks de coronapandemie volle zalen en een enthousiast publiek.

Na een geslaagd slotconcert van de Schubertserie in 2023, vervolgden we ons muzikale avontuur met de muziek van Brahms en Schumann onder de naam Ode aan de Romantiek.


Op 26 mei sluiten we deze serieconcerten af met een optreden in de Oude Jan. Pianoduo Christian Sanders en Marquis Bieshaar trakteren je op Saint-Saëns' Carnaval des Animaux en zij spelen daarnaast ook solowerken. Het vocale duo Byron Yue en Dina Hao vullen de avond aan met liederen van Brahms.


Kaartjes zijn verkrijgbaar via deze link: https://www.christiansanders.nl/concertprogramma bij de boekenhandel Jansen&de Feijter, Velp of aan de kassa

‍ 


Optreden in Schaarsbergen: Duo Patricia en SandersGraag wil ik u ook attenderen op de overige optredens die vlak voor het slotconcert plaatsvinden. Zo treedt het viool-pianoduo Patricia en Sanders op 25 mei om 19:15 uur op in het sfeervolle kerkje in Schaarsbergen met een romantisch programma van Schumann en Tsjaikovski. Patricia Kuijk en Christian Sanders (beiden afkomstig uit Haren) spelen al samen sinds ze 8 jaar oud zijn en treden tegenwoordig regelmatig op als professioneel duo. Tijdens deze bijzondere avond worden er hapjes en drankjes in de pauze geserveerd en verzorgen de leerlingen Patrick en Marlise Doeven het voorprogramma. Mis het niet! Kaarten zijn verkrijgbaar via de link, klik hier.


Den Heuvel Klassiek concerten


Kom op 22 en 23 mei naar de Den Heuvel Klassiek concerten bij mij thuis. Geniet van prachtige pianomuziek van Schubert, Schumann, Chopin, Liszt en Brahms.


In verband met beperkte ruimte is reserveren verplicht, je kunt dit doen via het contactformulier. 


Tarieven:


• Den Heuvel Klassiek: € 10 per concert

• Schaarsbergen Klassiek met Duo Patricia en Sanders: € 15, jongeren € 10

• Slotconcert in de Oude Jan: € 18, € 13 voor Vrienden van de Oude Jan, € 8 voor jongeren met CJP

• Twee concerten: € 28, € 15 voor jongeren

• Vier concerten: € 45


Kaartjes zijn te regelen via de website, klik hier.


Tot slot


Ervaar de schoonheid van ons romantische repertoire met Ode Aan de Romantiek! Reserveer nu je tickets en geniet van de mooie klanken, de gezelligheid, interactie met de artiesten en de hapjes en drankjes in de pauze.


Klassieke muziek op zijn mooist: beleef het bij www.christiansanders.nl

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws

Mensen In Concert
Paars Vuurwerkeffect
Gratis stockfoto met achtergrond, achtergrondvideo, architectuur
Groep Mensen In Disco House

Volg Christian Sanders op Social Media,  Facebook of schrijf je in voor zijn nieuwsbrief. 

© Copyright 2024

Website: LB